This site is also in English (the British flag in the top-left corner)!

De opendeurdagen staan voor de deur. Op zaterdag en zondag 24 & 25 maart 2018 kunt u genieten van een stevige korting op alle aankopen. De nieuwste collectie aan fietsen staat uitgestalt. Voor de ideale fietspositie kan u nu ook bij ons terecht. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen!

ONZE FIETSWINKEL EN DIENSTEN

 

Fietsen Goeman is een erkende fietsenwinkel in Everberg. De winkel is door Jan Goeman in 2000 opgericht en sindsdien uitgebreid tot een grotere omzet en verscheidenheid aan producten tegen een betrouwbare dienst na verkoop.

 

Fietsen Goeman verkoopt mountainbikes, koersfietsen, stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen alsook fiets onderdelen en accessoires zoals helmen, tassen, schoenen, brillen, kinderzitjes, schoonmaakmiddelen, fietsrekken voor op de auto en nog veel meer. De nieuwste trends staan hier te koop.

 

De winkel staat voor degelijke en goede kwaliteit. Veel van de producten zijn door het Goeman-Scott Cycling team of door Jan Goeman zelf uitgetest.

 

Jan Goeman is een ervaren mekanieker, die al op jonge leeftijd graag aan fietsen mocht sleutelen. In zijn vrije tijd verzamelt hij retrotruien en - fietsen en begeleidt het Goeman-Scott Cycling team. Daarbij fietst hijzelf ook graag.

 

Bij Fietsen Goeman worden de fietsen zelf gemonteerd en op maat aangepast. Mocht de juiste fiets niet te vinden zijn, dan kan de fiets “à la carte” worden opgebouwd. 

 

Vrijwel alle fietsen kunnen bij Fietsen Goeman worden hersteld en onderhouden. Fietsen die bij ons zijn aangekocht worden tegen verlaagd tarief onderhouden en hersteld. Onderhoud wordt ook gegeven aan verende vorken en hydraulische remmen. Wielen worden hier zelf gemaakt alsook oude fietsen gerestaureerd.

 

Wij helpen u graag verder op weg!