This site is also in English (the British flag in the top-left corner)!

ONZE FIETSWINKEL EN DIENSTEN

FIETSEN GOEMAN is een erkende fietsenwinkel in Everberg. De winkel is door Jan Goeman in 2000 opgericht en sindsdien uitgebreid tot een grotere omzet en verscheidenheid aan producten tegen een betrouwbare dienst na verkoop.

 

Bij Fietsen Goeman worden mountainbikes, koersfietsen, stads- en trekfietsen, elektrische fietsen, eigengemaakte fixies en kinderfietsen verkocht alsook fiets onderdelen en accessoires zoals helmen, tassen, schoenen, brillen, kinderzitjes, schoonmaakmiddelen, fietsendragers en nog veel meer. De nieuwste trends staan hier te koop.

 

De winkel staat voor degelijke en goede kwaliteit. Veel van de producten zijn door het Goeman-Scott Cycling team of door Jan Goeman zelf uitgetest.

 

Jan Goeman is een ervaren mekanieker, die al op jonge leeftijd graag aan fietsen mocht sleutelen. In zijn vrije tijd verzamelt hij retrotruien en - fietsen en begeleidt het Goeman-Scott Cycling team. Daarbij fietst hijzelf ook graag.

 

Bij Fietsen Goeman worden de fietsen zelf gemonteerd en op maat aangepast. Mocht de juiste fiets niet te vinden zijn, dan kan de fiets “à la carte” worden opgebouwd en eventueel electrisch aangedreven. 

 

Vrijwel alle fietsen, inclusief electrische fietsen, kunnen bij Fietsen Goeman worden hersteld en onderhouden. Fietsen die bij ons zijn aangekocht worden tegen verlaagd tarief onderhouden en hersteld. Onderhoud wordt ook gegeven aan verende vorken en hydraulische remmen. Wielen worden hier zelf gemaakt alsook oude fietsen gerestaureerd.

 

Als u wilt weten of u goed op de fiets zit, dan kan u nu ook bij Fietsen Goeman terecht. Fiets opmetingen worden gedaan in medewerking met Erno McCrae in een praktijk van erkende kinesisten (www.fisiotics.be). Meteen handig mocht u klachten hebben, die uw fietsplezier verminderen.  En voor de fanatiekelingen is het mogelijk hun fietsprestaties te optimaliseren.

 

Bij Fietsen Goeman helpen wij u graag verder op weg!